Politika privatnosti i kolačići – cookies policy

Ko smo mi?

Vlasnici ovog web sajta su firma Omorika PET doo iz Doboja i firma Rapid PET doo iz Novog Sada.

Adresa naše web stranice je: https://rapideu.com

Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo?

Kolačići (Cookies)

Rapideu.com, kao i mnogi drugi sajtovi, koristi male datoteke koje se nazivaju kolačići i koji nam pomažu da poboljšamo svoj rad.
Saznajte više o kolačićima i kako da ih kontrolišete.

Ova stranica sadrži informacije o tome šta su kolačići koje koristi internet sajt rapideu.com, kako ih isključiti u vašem brovseru, kako konkretno isključiti reklamne kolačiće i neke korisne linkove za dalje čitanje na ovu temu. Ako informacije koje tražite nisu dovoljne ili imate dodatna pitanja u vezi s korišćenjem kolačića na sajtu rapideu.com, molimo vas da nas kontaktirate.

Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje čuva preglednik / browser (npr, Internet Explorer ili Firefox) na vašem računaru ili mobilnom telefonu. Oni omogućavaju sajtovima čuvanje informacija o podešavanjima. Možete da zamislite kolačić kao privremenu memoriju za sajt pomoću kojeg vas prepozna kada se vratite i adekvatno reaguje.

Kako sajt rapideu.com koristi kolačiće?

Posjeta strani na sajtu rapideu.com može generisati sljedeće vrste kolačića:

  • Kolačiće za performanse sajta
  • Anonimne analitičke kolačiće
  • Geotargetting kolačiće

Kolačići za performanse sajta

Ova vrsta kolačića pamti podešavanja za alate koji se nalaze na sajtu rapideu.com, tako da ne morate ponovo da ih postavljate kod svake posjete. Primjeri uključuju:

  • Podešavanja za naše video-plejere
  • Brzine video-striminga koji su kompatibilni sa vašim preglednikom

Anonimni analitički kolačići

Svaki put kada neko poseti naš sajt softver koji koristimo generiše anonimni analitički kolačić.

Ovi kolačići nam mogu reći da li ste ranije posjetili sajt.

Vaš pretraživač će nam reći da li imate ove kolačiće i, ako ne, stvaraju se novi.

Ovo nam omogućava da pratimo koliko pojedinačnih posjetilaca imamo i koliko su često posjećivali ovaj sajt.

Ovi kolačići se ne koriste za identifikaciju lica. Koriste se za ukupnu statistiku, na primjer, broj posjetilaca stranice.

Geotargetting kolačići

Ove kolačiće koristi program koji u svom radu odlučuje vezano za zemlje odakle dolazite, a sakupljaju se informacije dobijene od vašeg brovsera kada pristupite veb-stranici. Ovaj kolačić je potpuno anoniman, a koristi se samo u podršci za određivanje sadržaja i analitiku..

Kako da isključim kolačiće?

Obično je omogućeno da u svom pretraživaču možete zaustaviti prihvat kolačića, ili da se to uradi za određeni sajt.

Svi moderni pretraživači omogućavaju da promijenite postavke kolačića. Možete naći obično ove postavke u „Opcije“ ili meniju „Preferences“ preglednika. Da biste razumjeli ove postavke, sljedeći linkovi mogu biti od pomoći, ili možete koristiti „Pomoć / Help“ opciju u vašem browseru / pregledniku za više detalja.

Ako ste prije svega zabrinuti za kolačiće trećih lica koje generišu oglašivači, možete da ih isključite odlaskom na Your online Choices sajtu – odaberite jezik i pogledajte koji su Vam kolačići treće strane upaljeni.

Korisni linkovi

Ako želite da saznate više o kolačićima i njihovom korišćenju na internetu, možete naći više informacija na sljedećim linkovima:

Ako želite da nas kontaktirate o kolačićima, pošaljite upit putem kontakt obrasca.

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Sadržaji na ovoj web stranici mogu uključivati ​​ugrađeni sadržaj (npr. Video, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati ​​dodatno praćenje treće strane i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na toj web lokaciji.